Direktlänk till inlägg 18 november 2011

Goth haiku

Av Christian - 18 november 2011 18:53

Innan jag blir utskrattad så vill jag bara påpeka att det här knappast ska tas på allvar.

Eller, jo, på ett sätt ÄR det allvar, men ändå inte.  Inte precis poesi på någon högre nivå, men det här är

vad jag klarade av att skriva när det var som varmast i somras. Håll till godo:
Contemplating death
like the samurai of old
to find truths of life;

a graveyard picnic
red wine, green moss, grey shadows
peace among the dead

alone with my thoughts
sunlight on old stone crosses;
deep tranquility


 
ANNONS
 
ANNA

ANNA

22 november 2011 01:58

I find it "otterly" cute, eller vad sjutton jag ska säga. All poesi behöver väl för sjuttsingen inte vara "tjyyysig", den kan vara förbaskat trevlig ändå. Å förresten är det abolut dax att vi tar och fikar någon dag nu snart, så det så!

ps. Jo, det skaaaaa vara ett O i början av otterly, bildgoogla får du se ;).

http://www.wonderings.blogg.se

 
Ingen bild

Hemloxen själv

22 november 2011 12:48

Fika låter bra! jag är fri hela veckan utom lördag, så det är bara att sms:a eller maila ( hemlox [at] hotmail . com )förslag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se