Direktlänk till inlägg 11 april 2011

Haiku: Sunday Prayer #4

Av Christian - 11 april 2011 14:12

[Glömde lägga upp den här igår, så jag kompenserar med två verser idag istället]An age of waiting

Each day longer than the next

Please, grant me this wish;


To be with you now

Closeness, comfort and courage

Born from your smile only

 
ANNONS
 
ANNA

ANNA

19 maj 2011 23:00


Jippi! (för dej ;)) Jag hittade färgen du är ute efter hos första leverantören jag kollade...

Jag kollar upp pris etc...http://www.wonderings.blogg.se

 
Ingen bild

hemlox

20 maj 2011 10:31

Awesome! Värsta superkrafterna ju! ;)

 
ANNA

ANNA

20 maj 2011 23:37


Haha, typ som att ha full skill i googling ungefär... Du får berätta vilken färg/nyans alltså som du är ute efter... å så måste man handla två likadana burkar (men den ena ka ndu ju kränga vidare om du bara brhöver en ;)) Som jag fattat det kostar de inte mer än typ 85 pengar styck.


http://www.wonderings.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se