Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Hemlox till Enterprise; hämta hem mig nu!

Av Christian - 30 juni 2010 15:08

Ok, nu räcker det! 

Jag är på alla sätt -för- att testa på frivilliga personer mediciner som kan komma att bekämpa idag obotliga sjukdomar, och jag är likaså för att varje vuxen, fullt medveten människa bestämmer över sin egen kropp... men det här?

Läkare som experimenterar - med icke godkända droger - på gravida kvinnor, för att minimera "risken" att barnet skulle råka ut för något så horribelt som att..


Gissa?


 - uppvisa det motsatta könets beteendemönster, eller rent av visa sig vara homosexuell.  *dunkar huvudet i skrivbordet*


http://www.thehastingscenter.org/Bioethicsforum/Post.aspx?id=4754&blogid=140


Vill. Inte. Bo. På. Den. Här. Planeten. Längre!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Alex

30 juni 2010 16:11

Desto mer anledning att bo kvar och bekämpa idioterna. Med protestlistor och brev, för jag är en civiliserad liten queer ;)

Världen *håller* på att förbättras, men det ska gå snabbare.

 
Ingen bild

Johan

1 juli 2010 00:53

Funderar på om man inte kan tvångssterilisera och omyndigförklara de som kommer på skiten. Fungerade ju i Sverige fram till 70-talet så ser inte varför vi inte kan återföra en gammal god sed i modern tappning. Sådana människor som utför dessa experiment är uppenbara exempel på att genpolen faktiskt behöver livvakter.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se