Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

och så

Av Christian - 20 juni 2009 01:56

var man full och halvdöd framför datorn igen, denna gång dock utan vare sig bittra utbrott eller småpretentiösa citat.

Ett tack till J och A för bra fest och till T och K (och respektive sällskap vars initialer jag till min skam inte kommer ihåg just nu)  för trevligt sällskap och en liten halvtaskig knytnäve åt sagda J för påfyllningen av min RomOchCola. Den känns mer än vad den borde. så tacksåmycket, du :/

Och hade jag bara gått en minut tidigare hade jag kunnat undvika sista åskskuren. Oh well, in the end...
...I ate a sock! ** http://www.diggercomic.com/?p=712     (Digger. Läs eller dö!)


 
ANNONS
 
Ingen bild

Khathinka

20 juni 2009 06:56

Lika bra att du vänjer dig vid påfyllningar av groggar.. snart blir det Anna-groggar på arvika! ^^

 
Ingen bild

Hemlox

20 juni 2009 15:06

Inte vad jag ville höra just nu, Anna... *bakfull* ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se