Direktlänk till inlägg 6 juni 2009

GoddamnitjävlaUntermenchentillteknikfixeradkarljäv
el!

Av Christian - 6 juni 2009 23:13

Ok, är ALLA män materialistiska kräk, eller bara bögjävlarna?

Risken finns för att det delas ut För Mycket Info innan jag är klar här, så läs vidare på egen risk.Bestämde mig hyfsat nyligen för att ´nog är nog!´ vad gäller ensamhet och celibat, och under över alla under lyckades man hitta sig ett litet booty-call för lördagskvällen. Nationaldagen ska väl firas med... ehm... flaggan i topp... eller hur är det?

Han kommer hit, (hinner knappt in förrän han svarar i mobilen) det dricks en hel del vin, (och han pratar i mobilen halva tiden) vi ligger i soffan och han ska just precis till att knäppa upp mina byxor.

.. när hans mobiltelefon ringer igen
...och han går upp för att svara
... och det blir första gången jag verkligen rent fysiskt slängt ut någon ur min lägenhet, och släpat honom ned för två trappor och ut på gatan.

Ska det vara så jävla svårt attt fokusera på sällskapet framför de tekniska leksakerna, eller är jag bara överkänslig och bitter?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Khathinka

7 juni 2009 04:42

Jäkla skit-otur!!!
Men bra att du tagit tag i saken nu! Fler bootycalls-stuff. en gång kan du ha otur. Gör om Gör rätt!! =D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se