Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

tack o lov...

Av Christian - 22 februari 2009 13:52

.. att jag iallafall inte bor i Vietnam.

Underbar miljö och god mat i all ära, men en vetenskapsexpedition i Mekongdeltat för ett par månader sedan letade upp ett ett dussin nya mostruösa småkryp (som inte ska diskuteras så mycket här. Detta är inte en ny UglyOverload-blogg), varav en faktiskt är så bisarr att den nästan är övernaturlig. Damer o herrar, möt min nya favorit: den Illrosa Tusenfotingen (Bild nedanför inlägget).

Stulen text från anan blogg, min markring i bred text:


This is the Shocking Pink Dragon Millipede, only recently found in the Greater Mekong region. It manufactures and fires hydrogen cyanide, which is an extremely poisonous, acidic substance that boils slightly above room temperature and smells of bitter almonds. It’s particularly strange for a of its size, because it lives right out in the open – not hiding in or trees. It just sits out there, garish as hell, daring anything to near it so it can shoot boiling, poisonous acid at them. You can’t tell that’s an accident; it knows what it’s doing. creature shrubs come me That’s like a guy dressing up in drag, heading out to Compton, and then hurling hand grenades at anybody that looks at him sidelong. This thing is not out there defending itself, it’s out there looking for trouble, and may God help your face if you’re what it finds.Kan man annat än älska ett neonfärgat monster som sprutar ut kokande, giftig syra?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johan

22 februari 2009 17:21

Om det skall göra en ny Starship Troopers så måste en 3 meters variant vara med i den!

 
Ingen bild

Hemlox

23 februari 2009 10:36

Jag väljer att hoppas på att det *inte* görs en fjärde ST-film, men om dom nu absolut måste så kan jag bara hålla med...

 
Ingen bild

Satisfy

5 mars 2009 23:41

Hmm.. Vätecyanid.. Tror nog denna lilla daggmasken fått sig en dos Zyklon-B under andra världskriget nånstans och muterat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se