Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Dagliv

Av Christian - 21 januari 2009 11:43

Utöver drömvärlden och mina äventyr däri händer inte mycket.

Fortfarande överhopad med jobb och övertid i stort sett varje dag.

Fortfarande förvirrad, periodvis kreativ och stundtals även något social.

 

Fortfarande…

  …fortfarande jävligt trött på att vara ensam. 

Finns det verkligen inga andra hyfsat (ut)bildade mer-eller-mindre-seriösa akademiker som tränar - eller åtminstone uppskattar - kampsport, som spelat rollspel sedan 80´talets "Drakar och Demoner" utan att för den skull blivit galna och/eller djävulsdyrkare (tack för den, Hem & Skola...) och som kunnat överleva i gayvärlden utan att fastna för de skrämmande stereotyperna om schlagermusik och otrohet?

Någon som kan få en rödvinsdiskussion att gå från Freud, via cybernetik och animé, till vilken av Star Wars-filmerna som faktiskt är bäst, och lika gärna rockar loss i lera och damm på festivaler som klär upp sig till tänderna för en kväll på valfri synthklubb?

Någon som likaså inser att ett skräckfilms-marathon kan vara en perfekt höstnatt, och att det inte finns något som heter ”för mycket verklighetsflykt”. Någon som får mig att stå ut med alla andra.
Som förstår att man ibland bara vill ställa sig på ett berg och skrika druckna hädelser mot skyarna, utmana gudarna att göra sitt värsta… och smått besviken vandra hem igen utan vare sig blixtnedslag eller brinnande buskar.

Någon… som inte är riktigt som alla andra.

Som går ensam i gränslandet mellan sol och skugga med tankarna målade som en perfekt chiaroscuro, utan att fastna i klichéer.


Som sitter på café och dricker Earl Grey tills händerna skakar av koffeinet och den blygrå himlen inte längre känns som en blöt yllefilt runt själen. Någon som…    … sannolikt inte finns.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

22 januari 2009 13:31

Du skriver så fint... Jag mer än hoppas att den person du söker dyker upp förr eller senare (helst förr då såklart).

 
Ingen bild

Satisfy

25 januari 2009 11:26

Håller med föregående skrivare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se