Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Rubrik saknas

Av Christian - 20 januari 2009 13:28

Ännu mer nattliga eskapader, denna gång av den lite mer obehagliga varianten.

 

Som så många andra nätter var jag ute och gick i Halmstad, och lyckades promt irra bort mig å det grövsta. Efter långa irrande vägar och skogsstigar lyckas jag klättra up på en mycket hög och smal klippa där jag får lite utsikt, och ser att de landmärken jag känner igen i stan (Högskolan och Trade Center) ligger vad som ser ut att vara tiotals mil bort.

 

På något sätt är jag hemma igen, och bestämmer mig för att tillsammans med en god vän (som IRL inte bor i stan längre) ge mig ut på samma promenad och se vad det var som gjorde att jag kom bort mig så totalt. Miljön ändras från de snöiga skogarna där jag nyss var ensam, till ett träsk eller någon slags våtmark vid botten av höga kullar som är misstänkt lika de skotska högländerna, och vi måste hela tiden anstränga oss för at inte ramla ner i vattnet eller sjunka helt.

Värre blir det när vi upptäcker att vi är förföljda av massor av folk, som visar sig vara uniformerade nazi-trupper i full mundering. Det blir inte mindre märkligt av vad-han-nu-heter som spelar Budd i ”Kill Bill 2” är ledare för den här truppen och är precis lika sleazy som i just den filmen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se