Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Mer nattliga irrfärder

Av Christian - 16 januari 2009 11:35

Tur att man iallafall har ett spännande liv när man sover;Jag var del i en organisation av något slag som hade lärt sig se in i framtiden, och upptäckt att det inom några år skulle komma ett virus som kunde infektera både människor och digitala nätverk och att detta i sin tur skulle lägga grunden för ett nästan stereotypt ondskefullt imperium.

Vi var dom enda som visste detta, så vi började utbilda två agenter som skulle skickas in i framtiden för att hindra detta.


(Ja, jag vet att logiken brister redan där. Hur hindrar man något genom att åka till en tid när det redan är etablerat?)


Anyway. Vår första agent skickades iväg och hördes aldrig mer av, så senare blev även jag ivägskickad... till ett dysterst Film Noir-likande landskap där ett enormt högt torn vakade över en totalt dominerad befolkning.

Upp i tornet gick färden, och det var en dataspelsliknande utmaning där jag var tvungen att undvika talande rörelse-detektorer (som pratade med engelsk accent av någon anledning), hjärntvättade slavar och allt man kan tänka sig från en b-kopia av en Bondfilm.

När jag väl kom till takvåning i tornet kom det som hade varit en snygg plot-twist i en film; det var den första agenten vi skickade in i framtiden som blev bärare av det här viruset, och det var likaså han som blev Evil Overlord och höll hov i sin lyxigt inredda svit.


Kommer inte rikrigt ihåg exakt vad som hände sedan, mer än att jag gjorde någonting som satte igång en kedjereaktion i tornet, och jag var tvungen att mig ner hela vägen igen och tillbaka till tidsrese-portalen


 
ANNONS
 
Ingen bild

Satisfy

19 januari 2009 22:39

Vad är det du stoppar i dig innan du går och lägger dig? :P

 
Ingen bild

Hemlox

20 januari 2009 09:39

Satisfy:
Ingenting, faktiskt. Många år av arbete med dröm-journaler och -tolkning gör att ens drömmar blir mer och mer intensiva och tydliga.

 
Ingen bild

Marie

22 januari 2009 13:29

Vem ÄR du? ;P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se