Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Dreamtime!

Av Christian - 15 januari 2009 12:30

Oh my.. efter några lugna nätter var dom bisarra drömlandskapen tillbaka igen med full kraft, och utmanar vem som helst att försöka djuptolka det här:


Jag hade fått jobb som något slags ledsagare eller assistent åt en ung, blind buddhistmunk, och skulle hjälpa honom genom sin pilgrimsresa för upplysning. Av någon märklig anledning gick den här resan upp till fjällen, där målet var en backhoppnings-tävling som den unge munken tvunget skulle se.

Exakt *hur* han skulle se tävlingen när han ju var blind? 

Ja, det undrar jag också.


När vi kom fram var det dock dåligt väder med dimma och blåst, så backhopparna blåste iväg från banan och slog ihjäl sig en efter en, och det föll nu på mig att förklara det här för min blinda munk på ett sätt så att han inte blev för upprörd och därmed förlorade sitt inre lugn.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Azalé

15 januari 2009 16:41

Lyckades du?

 
Ingen bild

Hemlox

15 januari 2009 16:47

Vet ej - vaknade strax efter

 
Ingen bild

Azalé

16 januari 2009 00:24

Vi får totally ta en drömanalyskväll! Terapisoffa, cigarr och helskägg obligatoriska. Vore jag inte så trött hade jag kunnat tolka in hur mycket som helst i det där ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se