Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Notiser inför framtiden

Av Christian - 28 november 2008 17:49


1. Spela inte Silent Hill 3 innan läggdags.

Att gå runt en hel dag och vara nervös och paranoid efter nattens bisarra mardrömmar var inte roligt alls. Prognos: sannolikt hjärtinfarkt av skräck nästa gång radion hamnat mellan kanaler och börjar väsa...


"They've come to witness the Beginning. The rebirth of Paradise, despoiled by mankind. Remember me, and your true self as well, also that which you must become. The one who will lead us to Paradise with bloodstained hands"
2. Titta inte på Crouching Tiger, Hidden Dragon när det regnat hela dagen, och jag redan är seg, nere och smådeppig. Det bli *inte* bättre av episka tragedier.


Can not has life.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Azalé

28 november 2008 19:07

Mardrömmarna i detalj, plz? Behöver inspiration.

Och deppigheten, *kram*. Var iaf glad du inte behövde åka 16-bussen idag: http://icanhascheezburger.com/2008/10/26/funny-pictures-we-there-yet-i-wish/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se