Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Notis inför framtiden:

Av Christian - 21 september 2008 11:54


Ok Hemloxen - titta inte på japansk splatterfilm innan läggdax.


Ichi the Killer var förvisso en... intressant... film, men drömmarna den

gav lite väl märkliga för att det skulle vara riktigt roligt.

Jag hade själv fått ett "glasgow smile" likt Kakihara i ovan nämnda film

utan att ens veta hur det gick till, vilket gav en rätt fräck effekt,

men gjorde det fullständigt omöjligt att dricka té utan

att hälften hamnade i knäet.


Strax därefter satt jag i en väldig ångest över att jag fått i uppdrag att skriva en nytolkning av Lautremonts "Maldorors Sånger"... vilken jag, bör förtydligas,inte ens har läst i vaket tillstånd. Sannolikt kom kopplingen till detta in i drömmen på grund av en konstnär jag gillar, som målat scener ur Lautremont (bl.a. en bild av Maldoror med kinderna uppskurna i sagda Glasgow-smile), de Sade och andra skumma författare.My subconscious, let me show you it.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se