Direktlänk till inlägg 6 juni 2008

Pink is the new black!

Av Christian - 6 juni 2008 17:12

Aj.

 Ouch...


Solbränd. Alldeles för solbränd för mitt eget bästa.

Note to self: använd högre solskyddsfaktor du *vet* att du kommer att tappa bort tiden när du tränar sabel-form på stranden, luddskalle.


Nåja, jag har överlevt det innan.

I morgon bär det av upp till Göteborg och suveräna http://www.monochrome.se i akt och syfte att fortsätta korrumpera Azale, äta alldels för mycket glass och spana in lite lammkött på storstadens gator ("You´re so emo, I don´t know wether to laugh or fuck you") så det får bli till att kontra med ett extra lager foundation för att inteförlora de sista gothpoäng jag har, och att dricka nog för att glömma solsvedan...


...något jag nog ska ta o börja med redan nu.  

White russian on the rocks, och det nu.


Over, and out. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Khathinka

6 juni 2008 21:17

Som om Azale behöver bli mer korrumperad? :P

 
Ingen bild

Azale

6 juni 2008 23:40

Tro det eller ej, men jag var oskyldig för en åtta år sedan ;) Däremot tror jag inte han kan korrumpera mig *mer*..

Och L, klart vi ska spana in lammkött!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se