Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Rubrik saknas

Av Christian - 30 mars 2008 14:07

Kallt.
Kallt som en moderat-politikers hjärta.
Kallt som om vattnet i elementen blivit utbytt utbytt mot flytande kväve.
Kallt som om imman från min andedräkt höll et fåtal grader ovanför den absoluta nollpunkten. 

Med andra ord, så har värmepannan fortfarande inte blivit lagad, jag har fortfarande inte kunnat duscha ( i kallvatten, i mars? Skulle inte tro det) sedan i fredags morse vilket innebär att en viss...festivalkänsla, kan vi nog kalla det, börjat infinna sig. Nu saknas bara ljummen cider och lite regn. Hooray.

Sällan har jag sett fram emot måndagen så mycket, och tanken på ett varmt kontor är nära nog gudomlig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

30 mars 2008 15:47

Vilken tur att du har trätt in i bloggarlandet, du skriver ju helt underbart!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se