Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

"The years, no doubt, have changed me..."

Av Christian - 28 mars 2008 17:06

Varför måste långa och viktiga möten ständigt läggas in på just fredagens eftermiddag, och varför måste dom alltid dra över på tiden när man redan innan är trött på gränsen till koma efter ett par sömnlösa nätter?


Ok, jag jag vet att det är ett stort projekt att starta ett nytt treårigt program på högskolan, och jag vet att det är oändligt med detaljer, formalia, formuleringar, juridik, byråkrati och absurt mycket pappersvändande inblandat....men fredag eftermiddag? Hade det varit svårt att inse att *alla* i ämnesgruppen faktiskt bara vill gå hem, parkera sig i soffan och hälla upp en skål godis och något drickbart?


Vidare i det akademiska vimlet så kan upplysas om att intervju-analyser faktiskt inte bli direkt roligare när man läst sagda intervjuer så många gånger att man kan dom utantill in i minsta detalj...bara för att upptäcka att man nu tappat bort sitt livsviktioga (nåja...) schema om hur dom skulle kopplas till Castells´ tankar om motståndsidentitet och deras relation empowerment i teori och praktik.


*suck*


Vanligtvis brukar karikatyren av tankspridda teoretiker innebära en något äldre person, men va fan...man ska ju ha framåtanda :/

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se