Direktlänk till inlägg 25 mars 2008

Likt Amundsens väg till Sydpolen...

Av Christian - 25 mars 2008 08:20

Ye gods....jag gillar mitt mitt jobb, men jag gillar *inte* att gå till det efter en extra långhelg. Och jag gillar *absolut* inte att det vräkt ner snö under natten så att det blir en halvtimmes promenad med, visserligen sol, men bitande kyla dessutom.


 Sol?

Glöm det. Hann inte ens börja skriva det här innan snön och stormen kom tillbaka igen. Oh, the joy. :/


För dagen hägrar början av de minst tio sidor analys av gruppintervjuer utifrån Castells´ teorier om identitet och diverse sociologiskt svammel om empowerment och relationen mellan Individen - Gruppen och hur de stärker varandra.


*suck* 


Noll motivation. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se