Direktlänk till inlägg 24 mars 2008

"You sir, too sir...how´s about shave?"

Av Christian - 24 mars 2008 13:07

Efter gårdagen inte levts utan snarare genomlidigt i det skymingsland som utgjorts av det som inte riktigt var en bakfylla utan mer som, tja, ett slags ledbruten känsla av att batterierna tagit slut...


...så har denna dag å andra sidan hittills försvunnit i vad som närmast kan liknas vid något slags mani. Upp i gryningen, skrivit så pennan glödde innan den den liksom min egen glöd slocknade när snöhelvetet började vräka ner igen. Nåja, skam den som ger sig; på kom vinterkläderna och ner till stranden och upp över kyrkogården (+ 3 gothpoäng) innan dryga två timmarna senare man är hemma med kryddstarkt thé och resterna av lördagens syndfullt goda kladdkaka och glass (Tack, M!)


Och nu?

Energin är det inte mycket kvar av, men med te och och kolhydratbomb innanför västen ska det fortsätta intervju-analyseras, ätas resterna av helgens gigantiska godislager och lyssna på "Sweeney Todd"-soundtracket på monstervolym. 

Make it so!  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se