Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

Första försöket...

Av Christian - 23 mars 2008 14:54

...att faktiskt hoppa på blogg-tåget istället för att bara sporadiskt lägga ut dagbok och allmänna tyck-synd-om-mig klagosånger, så varför inte börja efter vad som inte var en äkta födelsedag, men i alla fall *firandet* av sagda högtid.


Högtid?

Kanske för stort ord, med det var Ostara (1) och riktigt fin fullmåne, och hade det inte varit så förbannat kallt så hade det blivit blot på stranden i gryningen. Well, om det nu inte dessutom var för att jag i just gryningen var down & out in dreamland.


Festen blev visserligen inte som jag hade planerat och hoppats på, då nästan alla som skulle har gjort mig sällskap i dryckenskapen timmarna innan festen bestämde sig för att ställa in. Det tackar vi för...hade det varit så väldigt svårt att komma på det liiiiite tidigare?  Ok, stora uppsatser strax innan deadline är en okey ursäkt, men svartfolket hemifrån hade faktiskt kunnat höra av sig något tidigare.


Nåja, det var ni som gick miste om vad som trots bortfallet blev en alldels utmärkt kväll i tvenne vackra vänners sällskap, med berg av onyttigheter, floder  av alkohol, bra musik och ett intellektuellt djup (2) av sällan skådat slag. Så A och M? Tack för sällskapet, ni andra får skylla er själva.
1.

http://www.witchvox.com/va/dt_va.html?a=usma&c=holidays&id=1991 


2. 

"Butch" vs. "Femme", fetishism, parasitsjukdomar, galenskap, stridstekniker, relationsproblem, bitterhet, glitter, beskådande av pojkarna som badade i trädgårdens vedeldade träkar, idealkroppar, gudar med tentakler och aarvikafestivalen. Med mera, såklart.

 
ANNONS
 
Marie

Marie

30 mars 2008 15:13

Hey, visst var det en grym fest, om än liten ;) Det var en härlig och välbehövlig paus från uppsatsen. Toppentimmar med fina vänner. XXX

http://eatinginside.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Azale

30 mars 2008 20:13

Anytime, darling. Oerhört mysigt, snyggt folk och intellektuell, utflippad konversation. Kunde inte bli bättre.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christian - 4 september 2013 15:30

As I said in my earlier notes, it has as of today been twenty years since the death of my uncle. Twenty long years of paranoia, fear and though suppressed by endless effort… a certain apprehension.   I know in my bones that but for a mir...

Av Christian - 18 april 2013 11:16

    My days I spend in loneliness mind-numbing Into this unlife forced by bitter fate Each day´s the same as all the ones before it No fear, no faith nor love or even hate   Prime solace found in grapes so sweet, fermented Kind Bacchu...

Av Christian - 18 december 2012 13:37

(Som alltid: copyright C. Landgren 2012 -> )   I woke one Christmas morningand the snow fell mixed with soot,I went outside to try to seewhatever was afootWith my eyes up to the skyI saw the strangest sight;wreathéd in a cloud of steamwas S:t ...

***

Av Christian - 30 oktober 2012 17:33

Queer- och Critical TheoryJa, mina vänner, som  ni ser håller jag mig inom samma sfär som som i diskussionen runt Asplund och hans strävan att finna betydelsen bakom fenomenen. Här tänker jag dock inte försök ta reda på vad queerteorin betyder, utan ...

Av Christian - 27 september 2012 18:18

I was in a spot of trouble back in 1886flat out broke in ragged clothes and shoes that´d sprung a-leakhaving run afoul of villains full of truly wicked tricksand my days lately turned into an endless hide-and-seek By the Queen condemned "a he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se